Behandelingen Autimaat online en face-to-face

In verband met de maatregelen van het kabinet en in het belang van de veiligheid van onze cliënten, ouders en collega’s, heeft Autimaat coronamaatregelen getroffen.

Autimaat heeft per 1 december 2020, in lijn met de nieuwe regels, een mondkapjesplicht in de algemene ruimtes van onze locaties in Arnhem, Deventer en Doetinchem.

Tijdens de gesprekken hoeft geen mondkapje te worden gedragen.
Op medische gronden kunnen wij een uitzondering maken op deze regel.

We werken veelal online via beeldbellen en hebben binnen onze locaties hygiëne- en afstandsmaatregelen getroffen.

Onze uitgangspunten:

  1. Behandeling, begeleiding en scholing gaan volledig door binnen de richtlijnen van het kabinet, de RIVM en ons eigen beleid.
  2. Beeldbellen is een goede ‘tool’ gebleken voor een deel van onze behandeling. Online gesprekken vinden steeds plaats naast huisbezoeken en kantoorgesprekken. De verhouding tussen online en face-to-face gesprekken, is steeds afhankelijk van de landelijke coronamaatregelen en verschillende behandeltrajecten.

Gezondheidsklachten = online

Hebt u een face-to-face afspraak gepland maar u of uw huisgenoten hebben coronaklachten: Meld dit direct telefonisch of per email/WhatsApp bij uw contactpersoon bij Autimaat. Samen kunt u dan kijken wat er mogelijk is.

Heeft u een afspraak en daarin wordt iets gewijzigd, dan informeert uw contactpersoon bij Autimaat u daarover.
Heeft u vragen over uw afspraak? Neem dan zelf contact op met uw contactpersoon, trainer of begeleider bij Autimaat.

Algemene vragen kunt u stellen aan Erik te Kamp op telefoonnummer 06 – 38 97 44 85 of via email: e.tekamp@autimaat.nl.

Oudercursussen

De afgelopen tijd hebben wij onze oudercursussen weer live op locatie kunnen geven. Wat is het fijn om iedereen weer persoonlijk te kunnen ontmoeten. Uiteraard houden wij ons tijdens de oudercursus aan alle geldende corona-maatregelen.

Naast de oudercursus op locatie, blijft het mogelijk om aan de oudercursus deel te nemen middels (beveiligd) online Zoom verbinding. Inmiddels hebben we met de ervaringen van de afgelopen tijd, de aanpak van deze cursussen verder ontwikkeld.