Behandelingen Autimaat gaan gewoon door!

In verband met de maatregelen van het kabinet en in het belang van de veiligheid van onze cliënten, ouders en collega’s, heeft Autimaat coronamaatregelen getroffen.

Omdat de omstandigheden per dag verschillen, informeren wij u hierbij over onze algemene uitgangspunten. Heeft u een afspraak en daarin wordt iets gewijzigd, dan informeert uw contactpersoon bij Autimaat u daarover. Dit geldt voor alle afspraken bij Autimaat.

Onze uitgangspunten:

  1. In het belang van onze cliënten proberen wij behandeling, begeleiding en scholing/cursussen door te laten gaan binnen de richtlijnen van het kabinet, de RIVM en ons eigen beleid. We doen er alles aan om per dag de beste balans te vinden tussen veiligheid en behandelen.
  2. Als alternatief voor persoonlijk contact zetten wij zoveel mogelijk media in zoals beeldbellen, WhatsApp, email, sms, telefoon. Op die manier is het mogelijk om toch inhoudelijk goed contact te hebben.
  3. De stand van zaken m.b.t. oudercursussen wordt waar nodig op onze website bijgewerkt, onder het kopje 'actueel'.

Roept dit bericht vragen bij u op? Neemt u dan voor vragen over specifieke afspraken contact op met uw contactpersoon, trainer of begeleider bij Autimaat.
Algemene vragen kunt u stellen aan Erik te Kamp, beleidsmedewerker Autimaat op telefoonnummer 06 – 38 97 44 85 of via email: e.tekamp@autimaat.nl 

Oudercursussen worden online gegeven

Met ingang van maandag 16 maart a.s. gaan we de oudercursussen online organiseren. Er vinden dus geen cursussen meer op een locatie plaats, maar alleen via de laptop op afstand.

U krijgt van ons een email om de mogelijkheden met u te bespreken.