« Terug naar overzicht

Get-Aut!

Wat houdt een dag bij Get Aut! in?
De ‘Get Aut! dagen‘ vinden op zaterdagen plaats en worden twee keer per maand gehouden. Op deze dagen kunnen kinderen met een autisme spectrum stoornis in de leeftijdsgroep van 6 tot 12 jaar onder begeleiding van zeer enthousiaste vrijwilligers veilig de dag doorbrengen met spelen en plezier maken. De activiteiten die worden georganiseerd zijn zeer uiteenlopend van aard, waardoor de kinderen allerlei verschillende avonturen beleven.
Op de ‘Get Aut! dagen’ zullen er maximaal 8 kinderen aanwezig zijn in verband met de structuur, de prikkels en het overzicht.
Get Aut! is één keer per maand op locatie in de Molenschuur van het Sonsbeekpark in Arnhem, waar gespeeld kan worden in een rustige en veilige omgeving. Daarnaast maken zij één keer per maand een uitje om daar een gezellige en actieve dag te beleven.
Daarnaast wordt ook regelmatig een ‘Get Aut! extra‘ georganiseerd. Met de ‘Get Aut! extra’ willen zij (oudere) kinderen in de leeftijdsgroep van 12 tot 16 jaar een uitgaansbeleving geven door met hen activiteiten te ondernemen die zij gewoonlijk met leeftijdsgenoten zouden doen. Deze activiteiten worden georganiseerd in de weekenden dat er geen ‘Get Aut! dag’ wordt georganiseerd en hebben in tegenstelling tot ‘Get Aut dagen’ wisselende tijden.
Doordat er gewerkt wordt met goed opgeleide en ervaren vrijwilligers is de professionaliteit van de begeleiding gewaarborgd en worden de kosten zo laag mogelijk gehouden.

Tijden
Elke ‘Get Aut! dag’ start om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. De dagen hebben een terugkerende structuur waarbij zij vaste eetmomenten bieden en een activiteitenprogramma dat inhoudelijk per ‘Get Aut! dag’ verschilt.
De ‘Get Aut! extra’ start op wisselende tijden, waarbij de duur en het tijdstip van aanvang afhankelijk is van de activiteit.

Kosten
Een ‘Get Aut! dag’ kost 25 euro per keer.
Een ‘Get Aut! extra’ kost 15 euro per keer.
Het is mogelijk de ‘Get Aut! dagen’ of de ‘Get Aut! extra’ te vergoeden vanuit het PGB. 

Contact
Ben u nieuwsgierig geworden naar de Get Aut!, wilt u iets vragen of een keer komen kijken? Dan kunt u contact opnemen door een e-mail te sturen naar info@get-aut.nl.
Daarnaast kunt u ook een kijkje nemen op de website: www.get-aut.nl of op de facebookpagina: https://www.facebook.com/Get-Aut-1666725403549417/