« Terug naar overzicht

Update maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus

Doetinchem, 13 maart 2020

Betreft            :  maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus

Beste cliënt/ouder/verzorger,

In verband met de nieuwe maatregelen van het kabinet en in het belang van de veiligheid van onze cliënten, ouders en collega’s, heeft Autimaat per direct maatregelen getroffen.

Omdat de omstandigheden per dag verschillen, informeren wij u hierbij over onze algemene uitgangspunten. Hebt u een afspraak en daarin wordt iets gewijzigd, dan informeert uw contactpersoon bij Autimaat u daarover. Dit geldt voor alle afspraken bij Autimaat, binnen onze behandeling, begeleiding of cursussen.

Onze uitgangspunten:

  1. In het belang van onze cliënten proberen wij behandeling, begeleiding en scholing/cursussen door te laten gaan binnen de richtlijnen van het kabinet, de RIVM en ons eigen beleid. We doen er alles aan om per dag de beste balans te vinden tussen veiligheid en behandelen.
  2. Als alternatief voor persoonlijk contact zetten wij zoveel mogelijk media in zoals Skype, WhatsApp, email, sms, telefoon. Op die manier zijn beeldbellen, groepsgesprekken en individuele gesprekken mogelijk om toch inhoudelijk goed contact te hebben.
  3. De stand van zaken m.b.t. oudercursussen wordt dagelijks op onze website bijgewerkt.

Stand van zaken 13-03-2020: Oudercursussen gaan door met in acht neming van meer fysieke afstand en aangepaste hygiëne. Dit is passend binnen de huidige maatregelen van het kabinet, de RIVM en ons beleid.

Roept deze brief vragen bij u op? Neemt u dan voor vragen over specifieke afspraken contact op met uw contactpersoon, trainer of begeleider bij Autimaat. Algemene vragen kunt u stellen aan Erik te Kamp, beleidsmedewerker Autimaat op telefoonnummer 06 – 38 97 44 85 of via email: e.tekamp@autimaat.nl 


Met vriendelijke groet,

Frans de Bruin

Directeur Autimaat