« Terug naar overzicht

Vacature kinder- en jeugdpsychiater (m/v)

Ben jij als kinder- en jeugdpsychiater op zoek naar een werkomgeving waar ook jij als teamlid centraal staat  en gewaardeerd wordt om wie jij bent en waar:

• de nieuwe GGZ realiteit is

• gedaan wordt wat nodig is om kinderen en het gezin waarin zij wonen geholpen worden

• ruimte en tijd is voor persoonlijke ontwikkeling en het uitvoeren van jouw functie

• korte lijnen zijn binnen een platte organisatie

• transparantie en vertrouwen de cultuur bepalen

Stop dan met zoeken, want dit is de baan voor jou!

Wij zoeken een collega die affiniteit heeft met ASS en die het interessant vindt dat wij onze eigen methodiek 'Geef me de 5' hebben ontwikkeld voor deze doelgroep.  Onze visie is dat systemisch moet worden gekeken en gewerkt en dat de relatie tussen gezin/ kind en behandelaren zeer belangrijk is voor het behalen van een goed resultaat. Wij verwachten van onze collega dat deze onze visie onderschrijft.

Voor onze vestiging in Deventer zoeken wij  voor minimaal 2 dagen per week een collega kinder- en jeugd psychiater om het team aldaar met o.a. een kinder- en jeugdpsychiater, meerdere BIG geregistreerde behandelaren en gezinsbehandelaren te komen versterken.

Ben jij door bovenstaande enthousiast geworden, neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek op nummer 0314-675157 en ervaar waarom jouw toekomstige collega’s en cliënten zeer tevreden zijn over Autimaat en Geef me de 5.


Download deze vacature als PDF