« Terug naar overzicht

Trots op onze medewerkers!


Ineens staat de wereld op z’n kop! De coronacrisis raakt ons land en onze samenleving.
Ook wij moesten als organisatie maatregelen nemen in het belang van de veiligheid van onze cliënten, ouders en collega’s. Als alternatief voor persoonlijk contact moesten wij voor de voortgang van onze activiteiten onze organisatie anders inrichten.

De afgelopen week hebben we iets voor elkaar gekregen, waar wij als bedrijf ontzettend trots op zijn: onze gehele organisatie draait nagenoeg volledig digitaal.

Per 12 maart jl. hebben we ons beleid aangepast en alle werknemers zo veel mogelijk vanuit huis laten werken. Alle behandeling en begeleiding van Autimaat, net als scholing en coaching, zijn de afgelopen anderhalve week d.m.v. alternatieve communicatiemiddelen (eHealth) doorgegaan. Op die manier zijn beeldbellen, groepsgesprekken en individuele gesprekken mogelijk om toch inhoudelijk goed contact te hebben.

Op dit moment doen we er alles aan om geen vertraging in onze behandeling op te lopen en werken actief aan het starten van nieuwe behandeling van cliënten op onze wachtlijst.

Na een intensieve week zijn we nu in de fase van ‘aanpassing en fine-tuning’ terechtgekomen. Dit alles hebben wij kunnen bereiken door het enthousiasme van onze medewerkers. Door hun inzet en de verantwoordelijkheid die zij met z’n allen hebben genomen, hebben we geweldige stappen kunnen zetten. Ook door onze cliënten en hun omgeving worden de veranderingen goed opgepakt en wordt er ontzettend positief op de veranderingen gereageerd, dat is super!

We hopen de komende tijd op deze wijze door te kunnen gaan en blijven onze uiterste best doen. We bedanken iedereen voor de betrokkenheid en het begrip.

Laten we goed voor elkaar blijven zorgen!