« Terug naar overzicht

Open Dag Autimaat en Geef me de 5

Op woensdag 1 april 2015 organiseerden Autimaat en Geef me de 5 een Open Dag in Doetinchem.

Deze open dag organiseren zij in het kader van de nationale Autismeweek (28 maart tot en met 4 april 2015), met als thema het ‘Herkennen en begrijpen van autisme’.  

Gedurende de Open Dag gaf Colette de Bruin, auteur van de boeken ‘Geef me de 5’, ‘Auti-communicatie’ en ‘De ziekte van onduidelijkheid’ en grondlegger van de methodiek Geef me de 5, een drietal gratis lezingen over autisme. Circa 500 bezoekers vonden hun weg naar Autimaat en Geef me de 5. Het enthousiasme van iedereen (zowel bezoekers als medewerkers) was geweldig om te zien.

Ook via Social Media waren er veel leuke reacties:    

   Sabine Sabine Jammer dat ik vandaag niet kon, maar gelukkig mag ik in mei weer voor een cursus  Veel plezier vandaag!

Rosan Derksen Het was een waardevolle, informatieve bijeenkomst. Dank hiervoor

Diana Schuurbiers Hendriks wij zijn geweest!!! met Yorke Sotthewes super lezing gehad erg leerzaam en leuke handige tips en tools meegenomen 

Anniek Benjamens-van Schooten Super! Veel succes en plezier nog collega's!

Femke Rabelink Zeer de moeite waard!

Joyce Juh Zo jammer dat ik het niet kan redden!! Veel plezier!

Joanne Van Dongen Geweldig, zet m op vanavond!

Marieke Immink Was erg gezellig!

Autimaat, maatwerk in autisme Femke Rabelink Bedankt!

Marlou Reulink Wat een inspirerende, leerzame en interessante avond! Geweldig om te zien en te horen hoe gedreven jullie allemaal vertellen over ervaringen en het werken bij Autimaat!

Chantal Jansen-Visser Het was een prachtige avond. Heb weer wat geleerd. Dank jullie wel. Ik kan niet wachten om aan het werk te gaan met autimaat. Wij als gezin willen ook weer leven. Tot snel.

Letitia Birgitta ter Steeg Was een mooie lezing vanavond! Bedankt 

Mieke Aarendonk Het was een geweldig avond. Zo mooi wat jullie doen en hoe jullie vertellen. Ik ben voor mijn dochtertje veel bezig uit het boek, Ik vond het zo fijn om colette te horen, zoveel herkenning. wat een mooie lezing!