Werken bij Autimaat

Alle informatie over werken bij Autimaat vind je hier:

Autimaat is een snelgroeiende, ontwikkelingsgerichte organisatie die maatwerk levert op hoog niveau. Al onze cliënten hebben de diagnose autisme. Vaak is er ook sprake van comorbiditeiten of andere problematiek. Onze organisatie bestaat uit ruim 140 medewerkers.

Toegewijd, gedreven, respectvol, innovatief en doelmatig, deze kernwaarden staan bij ons niet alleen op papier. Bij Autimaat ervaar je deze waarden in alle lagen van de organisatie. Regelmatig doen we onszelf versteld staan van wat mogelijk is, omdat we buiten de gebruikelijke kaders durven denken. Alles met het doel om de cliënt en zijn/haar systeem verder te helpen en, natuurlijk ook heel belangrijk: een fijne werkomgeving te bieden aan onze medewerkers. Daarom investeren wij veel in opleiding en persoonlijke groei van onze medewerkers.

Werken volgens Geef me de 5
Wij gaan voor het versterken van de eigen kracht van het individu, het gezin en de omgeving. De methodiek Geef me de 5 ligt ten grondslag aan onze werkwijze. Dat betekent dat we met kennis van autisme kijken naar de oorzaak gedrag en daar onze communicatie en aanpak op afstemmen. Veel elementen uit andere methodieken en interventies zijn verweven in de Geef me de 5-methodiek. De methodiek is een aanvulling op alles wat je al weet, waardoor je veel concretere handvatten hebt die écht werken.

Ben je geïnteresseerd in werken bij Autimaat of wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met Lonneke Koot of Agnes van den Brink door te bellen of mailen naar sollicitatie@autimaat.nl of 0314- 67 51 51.